sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Hyvinvointiaamupäivän risut ja ruusut

Erään opiskelijan kirjoittama kommentti:

"Hyvinvointiaamupäivä oli virkistävää vaihtelua pimenevään syksyyn. Vaikkakin mielestäni edellisvuoden hyvinvointiaamupäivä oli mielenkiintoisempi (pidin varsinkin ammattikoulun tapahtumapisteistä), ei tämäkään ollut hassumpi.

Aikaa yksittäisille pisteille olisin halunnut enemmän. Esimerkiksi poliiseja olisin mielelläni kuunnellut pitempäänkin kuin kymmenisen minuuttia. Balanssin esitelmä stressin hallinnasta oli hyödyllinen ainakin itselleni, varmasti monille muillekin. Kuvispaja oli jälleen kerran toteutettu hyvin ja jopa minä, huonona askartelijana, sain kirjanmerkin väkerrettyä kasaan ohjeiden mukaisesti. Ulkokuntosalille annan plussaa, erottui edukseen muiden pisteiden joukosta.

Ensi vuodelle toivoisin hieman vanhaa ja tuttua sekä myös jotain aivan uutta ja yllättävää."


Tapahtumassa kokeiltiin Keskuskentän uutta ulkokuntosalia.

Opiskelijat testasivat tietämystään terveellisestä ruokavaliosta Kahoot-visan avulla.

Jutta Pirttilahti haastatteli Iina Mönkköstä (4C):

Mitä pidit hyvinvointiaamupäivästä?
  • "Tapa hoitaa ei ollut yhtä hyvä kuin edellisinä vuosina. Tykkäsin siitä, että rasteja sai kiertää omaan tahtiin ja niin monta kuin haluaa. Nyt oli tiukat aikataulut, rajallinen aika käydä rasteilla ja useampi pakollinen luento. "Tapahtuman ulkoistaminen harmittaa, sillä opiskelijoilla ei ollut mahdollisuutta, toisin kuin aiempina vuosina, esitellä omia harrastuksiaan. Itse olisin halunnut pitää pajan omasta harrastuksestani, larppaamisesta, ystävieni kanssa."

Mitä tykkäsit kirjanmerkkipajasta?
  • "Kirjanmerkkipaja oli kiva, sillä sai näprätä käsillä ja keskittyä omaan tekemiseensä. Koulussa ei yleensä edes kuviskursseilla pääse askartelemaan näin ja oli mukavaa tehdä jotain erilaista."

Miltä uusi hyvinvointiaamupäivä tuntui verrattuna edellisiin vuosiin?
  • "Tosi stressaavalta. Aikaisemmat hyvinvointiaamupäivät olivat mukavan rentoja ja hauskoja, mutta nyt aikataulutus ja vuorot ahdistivat. Juokseminen pisteeltä toiseen oli stressaavaa ja epämiellyttävää."

Mistä tykkäsit ja mistä et tykännyt?
  • "Tykkäsin askarrella, aamupäivä ei tarjonnut minulle mitään muuta."

Kehitysehdotuksia?
  • "Vanha malli tulisi ottaa takaisin. Tapahtuman tulisi olla entiseen tapaansa rento ja vapaamuotoinen, voisi valita missä käy. On kuitenkin viimeinen vuosi niin ensi vuodella ei niinkään ole minulle vaikutusta."

Kuvispajassa askarreltiin kirjanmerkit.

Tapahtumassa pääsi kokeilemaan myös perhonsidontaa.

Kuvat: Tuukka Nerg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti